Ανακοίνωση για τη Θερινή Προετοιμασία

Φίλε μαθητή – μαθήτρια,

Η Α’ Λυκείου τελειώνει και μαζί με αυτήν τελειώνει μία ακόμη όμορφη περίοδος της σχολικής σου ζωής.Ίσως αυτήν τη στιγμή, ή εδώ και καιρό να ονειρεύεσαι τις διακοπές που έρχονται. Ίσως να σκέφτεσαι με ποιους φίλους ή φίλες θα οργανώσεις τις διακοπές σου αυτές.

Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ότι μαζί με αυτά πρέπει να προγραμματίσεις και την προετοιμασία σου για την επόμενη τάξη της Β’ Λυκείου που φαντάζει και είναι τόσο σημαντικά καθοριστική για σένα και την οικογενειά σου, αφού θα είναι το εφαλτήριο για τις γενικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου που θα σε οδηγήσουν στη πολυπόθητη φοιτητική περίοδο της ζωής σου.

Εμείς στα Φροντιστήρια ΡΟΠΗ, είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε μαζί σου, όλους τους μαθησιακούς σου προβληματισμούς για την άρτια προετοιμασία σου, και την μεθόδευση για να πετύχεις τους στόχους σου.

Στη μεθόδευση αυτή, έχουμε προγραμματίσει να λειτουργήσουν στο Φροντιστήριό μας, θερινά τμήματα προετοιμασίας στις δύο κατευθύνσεις που χωρίζεται η Β’ Λυκείου.

Α’ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (Θετικές – Τεχνολογικές – Επιστήμες Υγείας)

Β’ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (Κλασικές – Ανθρωπιστικές Επιστήμες)

 

Στα θερινά αυτά τμήματα, θα γίνει έλεγχος του γνωστικού επιπέδου του μαθητή, με σύγχρονη διδασκαλία των μαθημάτων της Β’ Λυκείου, σε ένα τετραήμερο πρόγραμμα (Δευτέρα-Πέμπτη) τεσσάρων εβδομάδων (έως 20 Ιουλίου) και με συμβατικά δίδακτρα γνωριμίας 80€ – 100€ για όλη την θερινή αυτή περίοδο.

Σε περιμένουμε για την οποιαδήποτε απορία σου, είτε για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος σπουδών σου στην Β’ Λυκείου είτε για πληροφορίες για την λειτουργία των παραπάνω τμημάτων.

Μην ξεχνάς ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν σωστά!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και καλό καλοκαίρι !

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΠΗ

Αντωνόπουλος          Πρατσής