Φίλε μαθητή – μαθήτρια,

Η Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ τελειώνει και μαζί με αυτήν τελειώνει μία ακόμη όμορφη περίοδος της σχολικής σου ζωής. Ίσως αυτή την στιγμή, ή εδώ και καιρό να ονειρεύεσαι τις διακοπές που έρχονται. Ίσως να σκέφτεσαι με ποιους φίλους ή φίλες θα οργανώσεις τις διακοπές σου αυτές.

Ίσως πάλι να σκέφτεσαι ότι μαζί με αυτά πρέπει να προγραμματίσεις και την προετοιμασία σου για την επόμενη τάξη της Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ που φαντάζει και είναι τόσο σημαντικά καθοριστική για σένα και την οικογένειά σου, αφού θα είναι εφαλτήριο για τις γενικές εξετάσεις της Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη φοιτητική περίοδο της ζωής σου.

Εμείς στα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΠΗ, είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε μαζί σου, όλους τους μαθησιακούς σου προβληματισμούς για την άρτια προετοιμασία σου, και την μεθόδευση για να πετύχεις τους στόχους σου.

Στη μεθόδευση αυτή, έχουμε προγραμματίσει να λειτουργήσουν στο Φροντιστήριό μας, θερινά τμήματα προετοιμασίας στις δύο κατευθύνσεις που χωρίζεται η Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (Θετικές – Τεχνολογικές – Επιστήμες Υγείας)

Β ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ (Κλασικές – Ανθρωπιστικές Επιστήμες)

Στα θερινά αυτά μαθήματα, θα γίνει έλεγχος του γνωστικού επιπέδου του μαθητή, με σύγχρονη διδασκαλία των μαθημάτων της Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ, σε ένα τετραήμερο πρόγραμμα (Δευτέρα – Πέμπτη) πέντε εβδομάδων (από 21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου) και με συμβατικά δίδακτρα γνωριμίας.

Σε περιμένουμε για την οποιαδήποτε απορία σου, είτε για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος σπουδών σου στην Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ είτε για πληροφορίες για την λειτουργία των παραπάνω τμημάτων.

Μη ξεχνάς ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν σωστά.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και καλό καλοκαίρι !

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΠΗ

Δ. Αντωνόπουλος – Γ. Πρατσής